Gott nytt år från Thailand!

Var julen kul? Min var förmodligen. Skrev detta inlägg på julaftonsförmiddagen men har gjort det som ett tidsinställt inlägg. Vi befinner oss just nu på ett plan till Thailand. Jag har längtat tillbaka hit varenda dag sedan vi kom hem från förra resan. Så här såg det ut då!
 

Poolhäng.


Freedom beach. Tror jag.


Blev så klart polare med varenda katt på phi-phi.


Denna lilla kattunge bodde på vårt hotell. Vi döpte honom till Singha.

Dessa figurer, och alla deras vänner, bodde också på vårt hotell. De nuppade överallt hela tiden och lät hur mycket som helst.


På denna åkte man till när man skulle kolla solnedgången. Det gjorde vi med. Kommer inte ihåg vad den hette men fint var det.


Paradise beach?


Singha och Ninja, våra nya vänner, chillar på vår terrass.

Nyårsfirande.
 
Gott nytt år!
 

Kaffekokarlagat julgodis

Imogon är det julafton! Den kommer att firas i Bjärred. Byn Bjärred är känd för en del olika saker. Hon i X-factor som åkte ut pga röstningsfel (som fick komma tillbaka) bor här. Om man nu kan säga att Bjärred är känt för just det? Annars kommer fotbollsspelaren Patrik "Bjärred" Andersson härifrån. Jag gillade Bjärred mycket när jag var liten eftersom de har en bra glasskiosk och en "skog" där fågelungar trillar ner och sen blir påkörda vid vägen jämte. Varje år är där ett blodbad på vägen och när jag var mindre brukade vi åka dit och rädda fågelungar från en säker död. Det är olagligt att göra det men vi tyckte så synd om fåglarna så vi gjorde det ändå. När jag var lite äldre åkte vi till Bjärred och söp på strandfester. Jag är alltså uppvuxen i ett ännu mindre område utanför Bjärred som heter Habo Ljung. Och så finns här Sveriges längsta brygga. I Bjärred alltså. I Habo Ljung finns med en brygga, men den är inte alls lika lång. Sedan så bor min brors frus familj i Bjärred och därför ska vi dit imorgon.
 
Vi fick stå för julgodisbaket vilket jag, till en början, blev väldigt glad för. Jag kan mitt godis liksom. Trodde jag innan, nu är jag inte lika säker. Det blev, minst sagt, blandad kvalitet på de olika godbitarna. Utseendemässigt, smaken är det ingen fel på.
 
I Bjärred var jag förresten även på ett högstadiedisco när killen, som jag vid den tidpunkten var kär i, kom fram till mig och sa: "Katja... Det ser ut som om du har sprungit in i en vägg i 200 km i timmen." Då log jag mitt bredaste tandställningsleende ett bra tag. Han hade ju kommit fram och pratat med mig! Sen när det gick upp för mig vad han egentligen hade sagt började jag att storböla.
 
 
Här kommer recepten på de olika godisarna vi har gjort idag!
 
Leilas Dans Rocky Roadchokladisar
Tid
30 minuter exkl kylning
 
Ingredienser
300 g mörk choklad
1 påse dumle
1 näve skumtomtar (vi hittade inga minimarshmallows)
1/2 dl pistagenötter
1 1/2 dl jordnötter
Sockerkanderade mandlar (från vit ischokladreceptet)
 
Gör så här
Sätt på kaffekokaren och bryt ner chokladen i kannan. Klipp och dela alla övriga ingredienser och blanda ihopa i en bunke. Slå över den smälta chokladen och häll ut på bakplåtspapper. Låt stelna och dela därefter upp chokladisarna i små bitar. Stäng av kaffekokaren.
 
Julgodisförberedelsebild.

 
Vit ischoklad med saffran och sockerkanderade mandlar
Tid
45 minuter exkl kylning
 
Ingredienser
Recept finns hos smaskens.nu
 
Gör så här
Gör som det står på Smaskens-Annikas blogg fast gör det i kaffekokaren istället. Ska dock erkänna att med tanke på att vi fått låna kaffekokaren av Dans bror + Dans brors fru  (TACK!) vågade jag inte göra de sockerkanderade mandlarna på plattan, så det fixade Danis på spisen. Jo, det vågade jag visst då men blev rekommenderad att inte göra det. Även var det kanske en bra idé, med tanke på att det eventuellt finns väldigt kräsna personer på julmiddagen imorgon som kan påstå att kaffekokarstekning är ohygieniskt. Amatörer uppenbarligen.
 
Detta blev hur gott som helst! Dock vet jag inte vad jag gjorde för fel för chokladen skar sig lite.
 
Kanske jag kaffekokarkokade den lite för länge? Kanske var det en pissig choklad? Förmodligen var det det sista.


Ischoklad med chili och kardemumma
Tid
45 minuter exkl kylning
 
Ingredienser
Recept finnes hos smaskens.nu
 
Gör så här
Ja, men gör som på förra receptet bara. Jag är himlans svag för knäck, så inget slår min knäck. Denna ischokladen är dock förbaskat nära att göra det. Supergott och inte så himla sliskigt som ischoklad lätt kan bli.
 

Söta formar va?


Mintkyssar
Tid
-

Ingredienser
1 dl vatten
4 dl florsocker
1 tsk ättiksprit
10 droppar pepparmyntsolja
50g mörk choklad

Gör så här
Omöjligt att få till det. Skit i det bara, så himla gott är det ju inte ens egentligen.

Så här fina blev de på andra försöket. Första försöket fick inte ens vara med på bild.


Sätter in en bild på Gucci Katt här eftersom hon för en gång skull ser vacker ut. Om vi jämför med förra motivet alltså.


Ischoklad med dumle/polkagrisöverraskningar
Tid
45 minuter

Ingredienser
75 g smör
200 g mörk choklad
Polkagrisbitar
Dumlekolor

Gör så här
Sätt på kaffekokaren. Smält smöret och bryt sedan ner chokladen däri. Under tiden det smälts samman så förbered formarna. Lägg polkagrisbitar i hälften och halva dumlekolor i resten. Häll över chokladen i formarna. Krossa några polkagrisbitar och strimla dessa över polkagrisbitsischokladen för att hålla reda på vilken ischoklad som är vilken. Då kan du lätt varna folk för polkagrisischokladen med. De är ju lätt hänt att man biter sönder tänderna på en sådan så var försiktig! På dumlekolorna la jag över lite av de sockerkanderade mandlarna. Vi hade fortfarande lite av det över nämligen. Stäng av kaffekokaren.



Katjas jävligt goda knäck
Tid
1 1/2 timme

Ingredienser
1 dl vispgrädde
1 dl sirap
1 1/2 dl socker
1 msk smör
Hackade mandlar

Gör så här
Blanda ihopa ingredienserna i kannan och sätt på kaffekokaren. Låt stå tills smeten klarar kulprovet. Häll ner smöret och mandlarna i knäcken och häll sedan över läckerheten i formarna. Stäng av kaffekokaren och njut.

Något av det godaste jag vet...

...och någon av de bästa jag vet!

GOOOD JUUUL!!! <3

Foto: Dan Sörensen.
 

Lilla Iggy kissekatt!

Idag är det din födelsedag! Tre år minsann. Grattis!
 
Här chillar vi i parken. Hon är uppenbart inte missnöjd.

Här är hon liten och sover på favoritGuccis rygg.

Här klättrar hon i träd.


Här är hon och Gucci midsommaruppklädda.

Här hänger vi på en bar.

Här kollar hon på amerikansk fotboll med farfar.


Här sitter hon vid elementet.

Här vinkar hon.


Här flyger hon.


Här är hon skitkåt.

Här fixade vi så att hon inte var så kåt hela tiden längre.


Här luktar hon.


Här är hon bara fin.
 

Här ligger hon tokigt.


Här ligger hon tokigt igen.


Här photobombar hon.


Här myser hon.


Här försöker Zappa bli hennes vän.


Här får hon solen i ögonen.


Här tittar hon på en kyckling.


Här är hon en katt i en hatt.


Här petar hon på en potatis.

Här är hon nyduschad eftersom Gucci kaskadspytt över henne.
 
 

Läckert knäckebröd

Snart är det julafton och vart man sig än på internet vänder fylls skärmen med bilder på diverse julbak och julförberedelser. Vill du kika på tidigare kaffekokarlagade julrecept så finns det några olika här:
 
Kaffekokarbakade lusseplattor
Locktångsbakade lussesnurror
Kaffekokarkokt ischoklad
Chokladsås av en chokladjultomte (film med grymt bra musik!)
Kaffekokarbakade pepparkakor med kaffekokarvärmd glögg
Kaffekokarinlagd löksill
Kaffekokarinlagd senapssill
Kaffekokarlagad Janssons frestelse
Kaffekokarlagade julköttbullar
Kaffekokarkokt julkola
 
Och min absoluta favorit, inklusive julsaga (med mig och Dan som berättarröster och Igggrinchy och Gucci af Kolakatt i huvudrollerna), Pepparkakskolan!
 
Har förmodligen en hel del juliga recept till men kommer inte på fler för tillfället. Nu fylls i alla fall samlingen på med ytterligare ett, nämligen knäckebröd!
 
 
Tid
1 halvtimme ungefär/knäcke
 
Ingredienser (originalreceptet hittas på baksidan av Risentas majsmjölpåse)
2 dl majsmjöl
2 dl salladsblandning (med pumpakärnor, cashewnötter och solrosfrön)
1/2 dl rapsolja
2 dl vatten
1 gnutta salt
 
Flingsalt
Ytterligare lite salladsblandning
Smör
 
Gör så här
Häll vatten i bryggaren och sätt på kaffekokaren. Medans vattnet bryggs genom kan du blanda ihop alla de övriga ingredienserna till en smet. Till en deg? Njae, det blir mer en smet. Pilla förresten ut cashewnötterna ur mixen och hacka till dem först. Häll över vattnet och rör om. Nej, det är ju nu det blir en smet! Innan var det bara en röra.
 
Lägg på en lagom stor klick smet på plattan och låt den ligga där tills den blivit hård. Vänd på den sen. Jag använde mig av ett lock till en vanlig kryddburk för att göra ett hål i mitten av knäcket, alltså innan den kaffekokarstekts för länge. Jag fattar inte egentligen varför jag gjorde det, men det var behagligt ändå att äta knäcket när det var klart. Mycket tror jag pga att hålet var där. Stäng av kaffekokaren.
 
Egentligen skulle man ju ha strött över lite flingsalt och lite av den där salladsmixen innan knäcket var klart, detta glömde jag. La på det efteråt, men det trillade bara av. Ett bra serveringstips är dock att bre på ett tjockt lager smör på knäcket och smula över frö och salt på det. Då klistrar det fast bra.
 
Hur gott som helst!
 
Salladsblandning. Funkar säkert med vilka frö och nötter som helst. Nästan.
 
Jag hade en fantasi om att ifall jag bankade till knäcket med köttklubban skulle det få knäckerutor. Dock var smeten för kompakt så det gick inte. Köttklubban fick ligga kvar för att den ser cool ut.
 
Kaffekokarknäckebakning.
 
Foto: Dan Sörensen.
 
 

Sagt om världens bästa julklapp!

Det är hög tid att klicka hem ett gäng Kaffekokarkokböcker nu om du ska hinna få hem de innan jul. Annars måste du nämligen trängas ute på stan och gå till t.ex. Akademibokhandlen eller Bokia och köpa de irl. Vilket det iof är värt. Det blir ju lätt lite tjatigt, ja kanske till och med skrytigt, om jag och Danisen skulle sitta här och berätta för dig varför du ska köpa vår bok - aka världens bästa bok. Så jag låter andra göra det åt oss:
 
"Det är ju en glädje den sänder ut!"
Magnus Utvik i SVTs morgonsoffa.
 
"Jag avslutar med ett citat från en av hennes bloggbesökare "För det första vill jag säga: Att du verkar helt sinnessjuk! Men herregud vad jag älskar såna som du!" Och det sammanfattar ganska väl det intryck man får av Kaffekokarkokboken."
ihyllan.se
 
"Coolaste kokboken i landet! HUMOR!! Vilken jäkla bra julklapp! Speciellt om du har en student i din närhet..eller varför inte till mormor.."
Lundberg
 
"Hoppas du aldrig kommer att skaffa barn. Tänk att de stackarna ska få vänta i flera timmar på att maten ska bli färdig när de blir hungriga. Usch, du kommer att bli en värdelös mamma!!!"
Nån anonym dåre som faktiskt inleder Kaffekokarkokboken med detta citat.
 
"Det är också en ultimat present till i princip vem som helst. Boken alltså. Varje gång jag i framtiden mår dåligt, känner att alla mina idéer suger eller är helt under isen kommer jag att ta fram den här boken och bara skratta rakt ut!"
 
"Den här boken är riktigt rolig. Inte för att jag är någon stor läsare av kokböcker men den här har en skön avslappnad inställning känns det som. Annars verkar ju mycket matlagning för många gå ut på att göra så märkvärdig och svår mat som möjligt."
kajak.nu
 
"Hysteriskt kul!"
Julia
 
“100 sidor ren underhållning för matlagningsintresserade och alla andra."
Linda Ljungskog – BTJ, Häftepos 11123238
 
"Med humor, originalitet och sund rolig galenskap bygger kaffekokarbloggen upp ett intresse hos läsaren. Man måste helt enkelt följa med i kaffekokarlivet och fika efter allt som händer runtomkring. Kaffekokarboken är vänligt familjär med spännande insyn i privatpersonens vardag. Vi ser fram emot att få ta del av fler fantastiska experiment i den lilla glaskannan." 
Matbloggspriset (motivering till Årets Matblogg)
 
 
Ah. De kan ju visst hålla på hur länge som helst! Vi sätter punkt där så du ska hinna klicka hem boken/böckerna. Gör det här (och skruva upp volymen)!
 
 
 

Dagens outfit

Det är för kallt! Hur vi märker det är exempelvis på att Zappa börjat mutera och har utvecklat något försök till päls lite här och där. Eftersom hyresvärden inte höjer temperaturen här hemma har vi nu börjat med kläder till skrället. Och han gillar det! Vi har dock några problem med att hitta bra kläder eftersom det är lite problem med de outfits vi har här hemma. 
 
Vi har exempelvis Guccis gamla cykeltröja: 
Från min andra blogg ballongkatten.se.
 
Den har han haft på sig nu ett par dagar, men den typen är inte bra alltså. Eftersom den ärså grovstickad fastnar han lätt med klor eller tänder i garnet. Och så korvar sig ryggen på den. Favoriten här hemma just nu men ändå inte alls särskilt bra. 
 
 
Och så har vi även testat Iggys (när hon var kattunge) och Guccis matchande tröjor (det är Guccis modell som passar - han har blivit STOR):
 
 
Denna sitter bättre, men polon är lite för stor och ändå halvkass passform. Lite för bylsigt. Och så är det så klart samma problem som med den andra stickade tröjan - att han fastnar. Och nej, det är inte för att han försöker slita den av sig, men när han försöker klia och slicka sig händer det lätt. Fast det är inte alls lika illa med denna eftersom den inte är så grovt stickad. 
 
 
Och så har vi då den sista jumpsuiten. Som vi beställde en skräddarsydd variant till Zappa från USA men som han vägrat ha på sig. Gucci har lånat den...  
 
Tills nu. Eftersom han har börjat bli lite varm i kläderna, så att säga, var det inga problem att ta på honom jumpsuiten idag. Det kan vara att tjockisGucci töjt ut den lite för den är tyvärr lite för stor den med. Framförallt i benen för han snubblar över dom när han springer omkring här hemma, dock är den riktigt skön (gissar jag eftersom han älskar sånt där mjukismaterial) och framförallt så fastnar han inte i sådana sticköglor. 
 
 
Ska testa att klippa av alla benen nu. På jumpsuiten alltså.
 
Någon som har tips på var det finns att köpa bra kattkläder till ett hyfsat pris? Vi hittade exempelvis en tröja igår som verkade helt okej tills vi såg prislappen - 495 spänn. Det är ju inte klokt. Tydligen var det egentligen en xs-tröja till hundar, och som vi alla vet, är hundägare inte riktigt kloka.
 
Foto: Jag (som tagit de fula mobilbilderna så klart) och Dan Sörensen

Finn ett rätt...

...med detta rum som jag besökte i helgen.
 
 

Århundradets julklapp!

Nu är Kaffekokarkokbokens julkampanjsida uppe eftersom det är hög tid att inhandla julklappar. Gör det via denna skojsiga sida medans du lyssnar på härlig missemusik. Gå till julsidan (Kaffekokarkokboken.se) NU (och skruva upp volymen)!
 
 
 

Kattteckningar!

Ha! Kolla vilka fina teckningar Zaza ritat på kissarna. Gucci är ju fantastisk. Fast Zappa är minst lika fin. Och Iggy med. Tack så mycket!
 
Här har vi henne till vänster. Och jag då till höger med samma blick i ögonen som Gucci Katt ovan.
 

It's a bird, it's a plane...

 
 
Foto: Dan Sörensen
 
Vilken katt flyger finast?
  
 

Motsatser attraherar, är det inte så?

 
Trevlig helg!
 

Lusseplattor, lussesnurror & lussehattar

I år har jag endast använt ugnen till att baka lussekatter. Gud vad tråkigt det är att bara baka helt vanligt sådär. Inte ens när man gör om lussekatterna till lussesnoppar blir det kul längre. Tidigare år har däremot både lusseplattor och lussesnurror bakats. Mycket roligare (men desto mer tidskrävande)! Kan du gissa på vilka redskap de bakats?
 
Hur, och på vad, du tillagar lusseplattor ser du här.
 
Hur, och på vad, du tillagar lussesnurror ser du här.
 
Katt med lussekattshatt (ugnsbakad). Hur du gör en lussekatt kan du se i vilken annan blogg som helst.
 
 

Vi vill inte heller ha pepparkaksgubbar i luciatåget.

Vi som i jag och Dan alltså. Det blev ett jävla liv däremot på kissarna här hemma som ville jam(m)a till pepparkaksgubbelåten. Iggy sitter i telefon med Expressen i detta nu och bölar ut sitt missnöje.
 
 
Gucci bölade så mycket att hon dog.
 
 
Glad Lucia!
 
 

Grattis Pedro!

Supercharmig och pratglade Pedro (kolla in honom på den fantastiska bilden överst i länken) verkar vara lite av en otursfågelkissekatt ibland! Men nu hoppas jag att han blir glad då han kammade hem den, förhoppningsvis, kalasroliga leksaken - Frolicat Twitch
 
 
Matte Ida! Maila din adress till [email protected] vetja.
 
Tack för alla bidrag! Väldigt skoj att läsa historier om era små pälsklingar.
 

Tävling - Vinn biljetter till Familjens Julkalas!

 
Jobbar som sagt på Familjens Julkalas med att göra ballongfigurer till alla barn (och en hel del vuxna). Förra veckan besökte kalaset Borås, Trollhättan och Skara. Riktigt roligt har det varit och stämningen har varit fantastisk! På fredag 14/12 besöker vi Varberg och på lördag 15/12 är sista stoppet i Halmstad. Vill du komma?
 
Jag har fått 10 biljetter till varje föreställning i Varberg och i Halmstad som jag nu vill bli av med. Så vill du komma och titta på Sean Banan, Timoteij, Nassim al Fakir, Jessica Andersson, Christer Björkman m.fl. (och så klart få en ballongfigur av mig) behöver ska du kommentera här i bloggen eller maila till mig på [email protected]. Berätta varför just du vill ha biljetter, hur många biljetter du vill ha och till vilken föreställning du vill ha biljetter till. Föreställningarna börjar kl. 19.00 (insläpp från 18.00). 
 
Do it! Det kommer bli kul!
 
Vinnarna kontaktar jag via mail så glöm inte att skriva med denna om du kommenterar i bloggen.
 
Och på tal om tävlingar! Det är sista dagen idag att tävla om den där skojiga kattleksaken - Frolicat Twitch. Gör det här.
 

Ballonger på Familjens Julkalas

Ballongfigurer är ju en annan grej jag pysslar med. Denna veckan och nästa vecka ska jag turnéa med Familjens Julkalas och göra ballongfigurer. Ja, jag var tvungen att använda mig av ordet "turnéa". Det låter mycket coolare än... Ja, än om jag inte använt mig av det ordet.
 
Tillsammans med bl.a. Timoteij, Christer Björkman, Sean Banan, Nassim al Fakir, Johanna Beijbom och Jessica Andersson ska jag turnéa till dessa städer. Min turné kör igång idag och här är stoppen vi gör under turnén:
6 dec Borås
7 dec Trollhättan
8 dec Skara
14 dec Varberg
15 dec Halmstad
 
Är du pepp på att titta förbi kan du läsa mer om kalaset och köpa biljetter här.
 
Kan du inte komma förbi men vill ha en ballongfigur av mig ändå kan du önska dig en på min ballongblogg Ballongkatten.se. Nedan ser du lite figurer jag gjort i bloggen.
 

 

Mot Borås!
 
Foto: Dan Sörensen.
 

Myskväll med kaffekokarkokt te och lemoncurd

Detta söta halsband var inbjudan! Lägg märke till mina fantastiskt fina naglar.
 
Förra söndagen blev jag bjuden på en mysig tebjudning tillsammans med Lipton för att fira att de släppt tre nya löstesorter - Berry Bliss, Oriental Earl Grey och Chai Spirit. Utöver teprovning utlovades det manikyr, scones, kakor och andra godsaker. Min hemskt duktiga, illustrerande vän Heidi hängde med och silken mysig eftermiddag vi hade! Dorsia är ett fantastiskt ställe, teet värmde fint denna ruskiga dag och kakfatet var galet. Sedan fick jag reda på av tjejen som gjorde min manikyr att det är tävlingsklass på mina naglar! Det du. Man kan alltså tävla i naglar, och jag skulle absolut kunna ställa upp! Fast jag blir lite knäpp i huvudet av att tävla (blir lite fööör entusiastisk), men modell ska jag nog bli. Nagelmodell. Ha!
 
Tack för en trevlig eftermiddag!
 
Jag blev lyrisk när jag förstod att hela kak/snacksfatet endast var till mig och Heidi. Lyx!
 
En liten kaka som var väldigt lustig. Den var alltså lustigare i verkligheten än var den är på bilden.
 
Jag har gillat Liptons Facebooksida och häromdagen kom det upp ett Lipton-recept på min startsida som jag blev väldigt sugen på, nämligen Lemoncurd. Idag berättar jag därför hur du ska styra upp en riktig myskväll med lemoncurdmackor och med teet jag fick i goodiebagen förstås.
 
Tid
2,5 timme
 
Ingredienser (originalreceptet hittas här)
50 g smör
1 ägg
1 1/4 dl socker
1 citron
 
1 macka
Creem cheese
 
Te
 
Gör så här
Riv citronskalet och pressa citronsaften ner i kannan. Sätt på kaffekokaren och kannkoka smör, skal, saft och hälften av sockret tills det löst sig. Har för mig det tog dryga timmen. Rör om då och då så att det inte bränns vid. 
 
Vispa ägg och resten av sockret poöst och blanda ner detta i citronkrämen. Kannkoka tills det tjocknat litegrann. Ställ kannan åt sidan och låt det svalna. 
 
Men stäng inte av plattan! På den ska du nämligen rosta en skiva bröd på nu. 10 minuter på var sida och sen är det klart! Samtidigt fixar du teet i din minikaffekokare. Har du ingen minikaffekokare?! Aja, då kommer du nog på hur du ska lösa det problemet. Stäng av alla kaffekokare när du är klar.
 
Bred på ett lager cream cheese på mackan, dutta på lemoncurd och servera detta med en varm kopp te. Förbaskat gott!
 
Riv citronen. Ser du vilka figurer som gömmer sig på tallriken?
 
Häll över sockeräggsblandningen i citronsockersmörsblandningen.
 
Snart är det klart!
 
Fin nagel va? Tycker du inte det kan du uppenbarligen ingenting om naglar.
 
Nästan lika mysigt som på Dorsia! Fick även tesilen i goodiebagen. Perfekt storlek till minikaffekokaren och väldigt gullig.
 
Foto (de fina): Dan Sörensen
 
 

Tävling - vinn Frolicat Twitch!

Det var ju kattens dag igår och i samband med detta styrde kissarna upp ett samarbete med Bluebox. Vi fick hem en låda med ett par olika kattleksaker häromdagen. Kissarna la tassarna på laserleksaken och nu ska vi tävla ut den andra fiffiga leksaken, en s.k. Frolicat Twitch. 
 
Perfekt särskilt för de katterna som är ensamma hemma ibland om dagarna! Man kan t.ex. ställa in den på ett "lek-medan-du-är-borta-läget". Leksaken sätts då på lite då och då under dagen så att kattrackarn din inte ska bli uttråkad. Läs mer om Frolicat Twitch och se en film på hur den fungerar här.
 
 
Oki, hur ska du nu göra då? Svara på nedanstående frågor här i kommentarsfältet:
 
1. Vad heter de tre katterna som ofta dyker upp här i bloggen?
2. Vad hade du helst velat ha i julklapp från Bluebox julklappssida? Länka till din önskejulklapp.
 
Skriv gärna och berätta om just din/dina katter med om du har/har haft några, hade varit roliga att läsa!
 
Och har du ingen katt funkar den säkert som julklapp eller på andra djur eller barn med.
  
Lycka till!
 
Tävlingen pågår t.o.m. måndagen den 10/12-2012. Vinnaren presenteras under samma vecka.

Oskyldig.

"Jag svär! Det var inte jag som förstörde toarullen."

Grattis på kattens dag!

Det firas för fullt här hemma, det är nämligen kattens dag idag. På riktigt alltså, den finns. Kom tillbaka imorgon igen för då kommer kissarna styra upp en tävling här i bloggen.
 
 
 
Foto: Dan Sörensen.
 

Däckatt.


Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

Om

Min profilbild

Katja Wulff


Kaffekokarkokboken - Ute nu!
ballonkatten.se dansorensen.se ktstrf.se

bloglovin
RSS 2.0