Dagens outfit

Det är för kallt! Hur vi märker det är exempelvis på att Zappa börjat mutera och har utvecklat något försök till päls lite här och där. Eftersom hyresvärden inte höjer temperaturen här hemma har vi nu börjat med kläder till skrället. Och han gillar det! Vi har dock några problem med att hitta bra kläder eftersom det är lite problem med de outfits vi har här hemma. 
 
Vi har exempelvis Guccis gamla cykeltröja: 
Från min andra blogg ballongkatten.se.
 
Den har han haft på sig nu ett par dagar, men den typen är inte bra alltså. Eftersom den ärså grovstickad fastnar han lätt med klor eller tänder i garnet. Och så korvar sig ryggen på den. Favoriten här hemma just nu men ändå inte alls särskilt bra. 
 
 
Och så har vi även testat Iggys (när hon var kattunge) och Guccis matchande tröjor (det är Guccis modell som passar - han har blivit STOR):
 
 
Denna sitter bättre, men polon är lite för stor och ändå halvkass passform. Lite för bylsigt. Och så är det så klart samma problem som med den andra stickade tröjan - att han fastnar. Och nej, det är inte för att han försöker slita den av sig, men när han försöker klia och slicka sig händer det lätt. Fast det är inte alls lika illa med denna eftersom den inte är så grovt stickad. 
 
 
Och så har vi då den sista jumpsuiten. Som vi beställde en skräddarsydd variant till Zappa från USA men som han vägrat ha på sig. Gucci har lånat den...  
 
Tills nu. Eftersom han har börjat bli lite varm i kläderna, så att säga, var det inga problem att ta på honom jumpsuiten idag. Det kan vara att tjockisGucci töjt ut den lite för den är tyvärr lite för stor den med. Framförallt i benen för han snubblar över dom när han springer omkring här hemma, dock är den riktigt skön (gissar jag eftersom han älskar sånt där mjukismaterial) och framförallt så fastnar han inte i sådana sticköglor. 
 
 
Ska testa att klippa av alla benen nu. På jumpsuiten alltså.
 
Någon som har tips på var det finns att köpa bra kattkläder till ett hyfsat pris? Vi hittade exempelvis en tröja igår som verkade helt okej tills vi såg prislappen - 495 spänn. Det är ju inte klokt. Tydligen var det egentligen en xs-tröja till hundar, och som vi alla vet, är hundägare inte riktigt kloka.
 
Foto: Jag (som tagit de fula mobilbilderna så klart) och Dan Sörensen

Kommentarer
Postat av: Maja

Rusta och ÖB har sånt där ibland till hundar då...

Svar: Oh! Bra tips, tack!
Katja Wulff

2012-12-19 @ 00:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0