Kolla in kissarnas fantastiska julkampanj - Vinn Kaffekokarkokboken!


Gå till Kaffekokarkokbokens kampanjsida.

Skruva upp volymen, klicka på bilden/länken, kom i julstämning, tävla om århundradets julklapp och framförallt - sätt igång och shoppa dina julklappar!Folk som hetsar om kampanjsidan favoriseras definitivt i tävlingen.
Stuvade makaroner och köttbullarTid

Drygt 2 timmar

Ingredienser

Stuvade makaroner
4 dl idealmakaroner
4 dl mjölk
2 msk mjöl
3 msk smör
Olja
Salt
Peppar

Köttbullar
Smör
Ketchup


Gör så här

Häll makaroner, olja och salt i kannan och vatten i bryggaren. Sätt på kaffekokaren. Rör om ett par gånger i kannan och låt det puttra i ungefär en kvart (beroende på ordinarie koktid). Häll av makaronerna (om du bara har en kaffekokarkanna) och diska av kannan. Klicka ner smöret och smält det. Rör därefter ner mjölet och häll ner mjölken, lite i taget. Värm upp stuvningen och låt den stå tills den tjocknat lite - sisådär trekvart. Glöm för Guds skull inte att röra runt då och då så att det inte bränns vid. Smaka av med salt och peppar.

Häll över stuvningen på makaronerna och blanda ihop allt.

Stek köttbullarna direkt på plattan tills de fått en gyllenbrun färg. Servera med de stuvade makaronerna och spruta på massa ketchup.Rör runt, annars blir det bara en stor makaronklump.


Stuvning som tjockar till sig.


Men hur ser jag ut?! Kolla handen vs armen. Freaky. Stuvningen ska förresten egentligen vara klumpfri.


Gillar du inte mamma scans köttbullar hittar du mitt egna recept här. Och NEJ, jag slaktade inte geten. Det var ett aprilskämt.


Foto: Dan Sörensen.
Dan tipsade mig häromveckan om en designer han trodde jag skulle gilla på Etsy. Jag klickade mig in där och möttes av de mest fantastiska tröjorna jag sett och beslutsångesten som följde var större än aldrig förr. Lyckades i alla fall välja ut fyra favoriter...


Pretty Snake by JAS.

He. Rre. Gud. Så fina.
Hur kan man välja mellan dessa?!


Idag kom äntligen ett paket... Gissa vad det var?Mycket riktigt! Det är ju från Pretty Snake. Men vad blev det nu för någon modell, tro?

Hohoho!! Allihopa minsann. Vilken är finast tycker du?


Det finns fler fina saker att köpa!
Skynda att shoppa innan jag klickar hem resten av grejjorna med.

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

Om

Min profilbild

Katja Wulff


Kaffekokarkokboken - Ute nu!
ballonkatten.se dansorensen.se ktstrf.se

bloglovin
RSS 2.0