Lussesnurror!
Se Lusseplattsinlägget för information om ingredienser och om hur du gör. Enda skillnaden är att istället för att platta ut degen till cirklar gör du en smal korv som du plattar till. Snurra denna sedan kring locktången och låt den sitta där i typ 45 - 60 minuter. Missade att ta tiden här, men när den inte är degig längre är den klar!
Jättegott!
Multitasking.
Ooops, ser du katthåret?
Du kan läsa om hur jag gjorde ett liknande recept, locktångsbröd, här.
Fick tips av Pytte att fylla snurrorna med vispad grädde och mandelmassa. Nahajs! Det ska jag prova så fort jag vågar gå ut och handla igen. Det är ju så förbannat halt ute.
Foto: Dan Sörensen.
Och vet du vad?! Mina bloggande kamrater Ninasmat-Nina och Ninasmat-David på Ninasmat.se har nyss öppnat en webbutik och kör premiärfest hela december ut. Säger bara ett ord: Julklappstips!
Haha,fantastiskt! :-) En locktångsgräddad bulle som gräddats i en timme måste vara något alldeles extra!
Hoppas att du inte använder den där locktången i håret.
Man kan inte annat än le. Du är väldigt rolig. Ska du inte fylla katthårsbullen med något? Kanske lite mandelmassa blandad med grädde? Mmm.
hahahah det ser sjukt äckligt ut! :)
Haha!
Precis halkat in på din blogg och eftersom jag själv har katter och vet att det där med katthår i maten är helt omöjligt att undvika (fast man får ju vara mer noga när man lagar mat eller bakar åt andra) tyckte jag det var roligt att se fler som har samma problem... och inte tar det alltför allvarligt. ;-)
Haha. On really?! Säkert gott xD
Det tog en sekund innan jag såg katthåret, det var nämnligen en miljon katthår på min skärm, haha! Och om ovanstående talare vill jag säga att du självklart ska locka håret med den, då kommer hela du lukta lussebulle. :)