Festivalmat

Nu har vi varit på Roskilde sedan i lördags och har det garanterat förbaskat bra! Innan vi drog bunkrade vi upp med ett rejält lager mat, bestående av mestadels konserver. Prima festivalmat! Var så klart tvungna att provköra en burk ravioli i kaffekokaren och när vi smakade den konstaterade vi att den var ganska god. Frågan är bara hur det känns efter några dagar... Kall. Detta receptet är alltså rena lyxreceptet! 
 
 
Tid
≥ 0 sek
 
Ingredienser
1 raviolikonserv
 
Gör såhär
Sätt på kaffekokaren och häll ner konservinnehållet i kannan. Låt detta värmas så länge du orkar och servera direkt ur konserven. Stäng av kaffekokaren.
 
Även ärtsopporna och vita bönorna funkar finfint i kaffebryggaren. Kaffekokarlagad ärtsoppa (inte konservärtsoppa) finns här och recept med vita bönor finns... Någonstans, men hittade inte det. Kanske vi bara har med det i boken.
 
Såhär nåt kommer det se ut när jag äter min ärtsoppa på Roskilde. Fast istället för att sitta i grönskan här nedanför lägenheten sitter jag nöjt i leran på Roskilde. 
 
På natten till måndag kommer vi hem till Göteborg igen! Och hela den veckan dyker det upp många recept här på bloggen. Varför får du komma tillbaka igen på måndag och läsa om. Skål!
 
Roskilde 2012.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0