Kaffekokarbakade semlewraps?

Det råder en semlehets i landet, alla ska komma med nya förslag på semlan som ska gå att äta på språng. Överlägset hetast är den där semlewrapen (som för övrigt är svinenkel att baka med en kaffekokare). Men jag fattar inte riktigt grejen? Kom ju med recept på den fulländade, kladdfria semlepralinen för flera år sedan. 
 
 
Vill du ändå baka en semlewrap i kaffekokaren är det bara att leta fram ett bra recept på deg och sedan röra ihopa den, kavla ut den och baka den på plattan.
 
 
Funkar även att baka med din plattång, eller ännu festligare - med din våffeltång!
 
 
Wrappa in vispegrädde och massa mandelmassa i den, pudra florsocker över och så är den klar.
 
Men semlepralinen är alltså tokmycket bättre. Garanterat kladdfritt ju då man äter den! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0