Tävling - Vinn Kaffekokarkokboken

TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-


Nu blir det inte uppdatering på ett bra tag! För imorgon drar vi till stugan för att chilla ordentligt hela helgen. Inget fylleslag på midsommar för vår del mao. För på måndag smäller det nämligen! Då packar vi Hjulius och kör söderut. Till Roskilde närmare bestämt. Fifaaaasiken va kul det ska bli! Någon som ska dit kanske???

Eftersom jag legat på latsidan med matlagningen nu på sistone (och kommer göra det även hela nästa vecka) tycker jag därför att det vore passande med en tävling! Och eftersom anledningen till att jag legat på latsidan är för att vi har gjort en bok tycker jag att vinsten kan vara just den boken. Alltså Kaffekokarkokboken. Dessutom ett signerat exemplar från alla oss - Katja, Dan, Iggy och Gucci.

OBS! Boken kommer inte ut förrän i augusti men direkt när vi kan så skickar vi den till den glada vinnaren.

Så hur gör du då för att tävla? Kika in och läs mer på Kaffekokarkokbokens Facebooksida. Superduperenkelt att ställa upp!


Klicka på bilden för att tävla. Och japp. Katten på bilden har med tävlingen att göra.


Lycka till!

TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-TÄVLING-


Tävlingen pågår tills vi har återhämtat oss från Roskilde. Dvs någon gång i mitten på vecka 27, typ den 6/7-11. Dagen efter avslöjar vi det rätta svaret samt presenterar vinnaren.


Foto: Dan Sörensen.

Kommentarer
Postat av: Emelie - PT och kostrådgivare

Gaaah vilken svår fråga det var!!!

2011-06-28 @ 12:43:17
URL: http://bodybybeijer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0