Boka inspirerande kaffekokarkokboksföreläsning!

Hej svej!

Sugen på att boka föreläsning? Ring mig på 0739 88 38 96 eller maila till kaffekokarkokboken@gmail.com. Nedan kan du läsa mer ingående om presentationen. Både jag och presentationen är hyffsat flexibla så hör av er så styr vi upp något bra som passar just till ert tillfälle!En föreläsning om Kaffekokarkokboken - Ett experiment i kokkonst.

Hur gör man egentligen Korv Stroganoff eller Pasta Carbonara i en kaffekokare? Och varför? Katja berättar om sin resa från att vara en osocial student utan matlagningsintresse till att bli Årets Matbloggare och Kaffekokarkock med svenska folket.


Om Katja och Kaffekokarkokboken

Katja är enligt henne själv ”världens bästa kaffekokarkock”. Det är för att hon förmodligen är den enda kaffekokarkocken i världen just nu. Våren 2009 bodde hon i studentkorridor och orkade sig inte ut i det gemensamma köket föratt laga mat. Hon började istället laga maten inlåst på sitt rum i sin gamla Melittakaffekokare. Recepten la hon upp i sin blogg så att andra osociala studenter skulle kunna ta efter denna något omständiga, dock underbart tokiga matlagningsform som ger uttrycket Slow Food en helt ny innebörd.

 

Hur går det egentligen till när Spaghetti Bolognese, Pizza eller Flygande Jakob tillagas på en kaffekokare? Hur gör man när man ”kannsteker”? Hur kunde egentligen Kaffekokarkokboken bli Årets Matblogg och hur i allsindar gick det när hon skulle laga trerätters i 45 minuters direktsändning hos Aschberg?

 

Hon berättar med glimten i ögat om hennes intresse som inte riktigt till en början var menat att bli så stort och tidskrävande (det tar 3 timmar att koka potatis!) men som nu resulterat i att hon och hennes sambo Dan jobbar på deras första kokbok.

 

Utöver en inspirerande presentation får du även ta del av en hel del tips - både om matlagning i kaffekokaren och hur du kan göra dig sedd på webben.


Tidigare framträdanden, artiklar och utmärkelser

TV4 Nyhetsmorgon, Stena Line, Aschberg, GP TV, Pecha Kucha, Vinnare av Matbloggspriset 2010, Juryfavorit och hedersomnämnd i Matbloggspriset 2009, P1, P3, P4, Aftonbladet, Metro, VI, Laga Lätt, Pecha Kucha Göteborg, Pecha Kucha Olso, Magnus Åbers Gymnasium, m.m.

 

Språk

Skånska

 

Kommentarer om Kaffekokarkokboken

” Men, seriöst. Det var bland det mest innovativa och kreativa jag sett på sjukt länge.”


” Du ligger närmare ett nobelpris än någon människa jag träffat, och förmodligen kommer du aldrig att inse det eller ens tro att jag är seriös. "


”Hoppas du aldrig får barn, du kommer bli en värdelös mamma!!!!”


”Tack för den mest inspirerande föreläsningen jag varit på. Du har fått mig att våga ta tag i ett projekt jag bara vågat drömma om innan."

 

Foto: Dan Sörensen.

 


Kommentarer
Postat av: Quest

Försökte maila till dig men det funkade inte. Jag har något som skulle kunna vara intressant. Du kan väll ringa mig så att vi kan boka ett möte? 0735330510Mvh Quest

2010-11-23 @ 10:00:37
Postat av: Martina

Jisses vad du är modig!

2010-11-26 @ 19:12:54
URL: http://www.matochodla.blogspot.com
Postat av: Lena

Du verkar klipsk och intelligent så det blir nog inga problem att få ett jobb inom en snar framtid! Lycka till

2010-12-16 @ 11:21:09
Postat av: Fru Björnsson på ön

Ge ut en bok!

2011-01-19 @ 08:59:22
URL: http://srilankainmyheart.blogg.se/
Postat av: Ellen

Det här låter ju kul:

http://bonnier.workey.se/jobb/id.1eind

2011-02-07 @ 12:52:12
Postat av: Peter Tegelberg

Att ha en Katja med i teamet är ju ett måste. Har du fått jobb? Om inte, är de helt sega i götet, eller? En specialist på sociala medier som dessutom lagar mat i en kaffekokare och gör ballongfigurer. Kan det bli bättre?

2011-02-13 @ 22:56:26
URL: http://www.forefront.eu
Postat av: John

Jag hoppas verkligen att det här är en kampanj av Studio Total....

2011-06-04 @ 09:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0