Varför skulle inte jag få vara med?

På söndag kommer en jury smaka mina Bläckfiskspett i finalen i Årets Tapaskreatör. Jag har kollat de andras finalisternas rätter och de är ju liksom duktiga "på riktigt". En annan finalist skriver till exempel att han tänkte såhär när han gjorde sin smarriga tapasrätt..
"Jag har valt att ånga mina tapas som är på bilden för en mjukare smak så att jag får fram ´"eken" i Chardonnayvinet.
"

Jag tänkte mer att..
"Hmm.. Jag tar bläckfisk för att det ser ball ut. Undrar hur det smakar med.. Ööh, halloumi kanske? Och mat på pinne är ju kul."
.

De kommer kanske totalsåga smaken på min rätt men det spelar inte så stor roll för maten jag gör behöver inte smaka så gott alltid eller vara särskilt "korrekt" gjord. Den är bra på andra sätt. :)


Fick en kommentar att jag inte hörde hemma i en mattävling från en s.k. riktig kock.. Håller du med? Och då är jag nyfiken på varför (du som kommenterade det kan ju gärna kommentera igen).



Kommentarer
Postat av: Incka

Klart att du ska vara med! Visst, dom kan kanske saker som inte du kan, men du kan mycket säkert saker som inte dom kan :) Jag tror att du har god chans att vinna!

2010-05-25 @ 17:52:12
URL: http://incka.se
Postat av: Johan Eckman

Du är ju otroligt nytänkande och är det någonstans du hör hemma är det väl i en mat-tävling! Förstår inte hur folk orkar engagera sig i att bli upprörda över vad du gör...

2010-05-25 @ 18:30:32
URL: http://www.johaneckman.se
Postat av: Lina

Den sk riktiga koken grämmer sig nog för att han inte har kommit på iden med kaffekokare! Inget att bry sig om! Klart att du ska vara med!

2010-05-25 @ 19:10:27
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: John

Det lät ju inte lite uppstoppat att uttrycka sig som den andra finalisten gjorde.

Mycket mer spännande att komma på recept på känsla och vad som är roligt.

Fortsätt rocka Katja!

2010-05-25 @ 19:20:28
URL: http://dester.se
Postat av: sjölandet

Jag har provat ditt spett och det var jättegott! Du är bäst!

2010-05-26 @ 08:30:39
Postat av: Malin

Jag har också tänkt lite i samma banor. Eller snarare inte tänkt. Alls. När jag gjorde min tapasrätt var det liksom mest ett hopplock, ingen större tanke bakom med andra ord. "Ja men räkor är väl alltid gott till vin?" Lite så. ;)

2010-05-26 @ 23:46:04
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: En sk riktigt kock

De e klart att du också får vara med! Herregud de e ju sådana som du som gör det roligt med mat. Det behöver inte vara så jävla pretto hela tiden.

Kör ditt race och även om du tycker de e trist att laga mat har du ändå hittat en hobby som funkar för dig :)

2010-06-09 @ 12:54:14
URL: http://www.matpratande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0