Kaffekokarkokbokströjan.

Nu är Kaffekokarkokbokströjorna klara! Eller hur trycken ska se ut ungefär i alla fall. Jag har ritat alla trycken helt i Paint och kan faktiskt säga att jag blev riktigt nöjd! De blev iaf lite finare än Painttrycket i förra kaffekokarkokbokströjeinlägget.

Vill visa hela världen hur fina de blev men det kanske är hemligt!? Nä, får nog hålla på det lite till. De kommer ju ut först till höst..

Kommentarer
Postat av: Ellis

Hahaha vad härligt sätt att laga mat på! :D Hon (har tyvärr inte uppfattat hennes namn) som prickade av anmälningarna berättade lite om dig och din blogg och det var verkligen ett udda sätt att laga mat på :D Man kan om man vill :D Ingenting är omöjligt.Tack för inbjudan, det var kul att uppleva och riktigt gott :) Skall man skicka just det blogginlägget någonstans ? :)

Kram

2010-01-21 @ 15:48:12
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

Jag äger tyvärr inte en sådan där kaffekokare, hade dock testat om jag gjort :D Kan nog testa det hos farbrors fru när jag har vägarna förbi :DJag har en sådan där som fyller på en termos. http://ellisu.blogg.se/2010/january/cazandra-gor-kaffe-3.html där har du den på bild :DHmm hon nämnde faktiskt aldrig sitt namn så det därför jag inte har det på minnet. Kände inge ens igen det nu när du tom skrev det. :DOkej då gör jag det! :D

2010-01-21 @ 16:19:36
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

Nu måste jag be om hjälp...

Jag är väldigt begåvad när de gäller nya sidor.

Jag är inte medlem på tastecasting och vet ej hur man blir det eller hur jag postar inlägget på sidan? :)

2010-01-21 @ 16:30:58
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jag röstar naturligtvis på "GUMP"Lycka till!MaMa

2010-01-23 @ 14:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0