Chokladfondue med kaffekokarlykta!



Tid
Ca 2,5 timme

Ingredienser
Vit blockchoklad
Kiwi
Galiamelon
Banan
Mango
Physalis
(Burkfruk)
Andra tips är jordgubb, hallon, äpple, päron.. Ja vilken frukt som helst!
Grillspett (går att köpa perfekta i trä på Hemköp)

Gör så här
Skär små fyrkanter av frukten och lägg dom i frysen i några timmar. Sätt på kaffekokaren efter ett tag och lägg chokladen i kannan. Låt stå i ca en halvtimme. Rör om då och då. Ta ut frukt ur frysen och doppa fruktbitarna direkt i kannan med hjälp av grillspett. Ett toppentips här är att koppla in kaffekokaren framför tvn, sätta på favoritprogrammet, tända lite ljus och mysa till det litegrann!
Toooooohokgott, kul och jättemysigt!


Smält chokladen och spetsa frukten.


(Det funkar med burkfrukt med)


Fiffigt tips! Sätt ett ljus i bryggaren! Tadaa! En kaffekokarlykta!


Blogga.


Mysa.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha, gillar inredningsdetaljen med blockljus i bryggaren!

2010-01-21 @ 15:00:28
URL: http://baravaramadlar.blogspot.com
Postat av: tina

Åh, kaffekokarmys! Fint!

2010-03-18 @ 09:14:12
URL: http://www.pickipicki.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0