Blodpudding & Potatisplättar.



Ingredienser
Blodpudding
Potatisplättar
Paprika

Gör så här
Stek förslagsvis blodpudding först i en klick smör. Två skivor passar en kaffekokarplatta lika bra som handen i handsken. Under tiden de steks går det bra att plocka ut potatisplättarna ur frysen för att de ska tinas litegrann. Blodkorven ska stekas på vardera sida i 20 minuter eller den fått en riktigt knisprig yta. Stek därefter potatisplättar i lika lång tid som blodpudding. Hacka upp paprika, morötter eller annan grönsak och servera! Kan även med fördel serveras tillsammans med lingonsylt.
Jättegott!

Psst.. Du har väl inte glömt att nominera?








 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0