Soupe de Rest
Ingredienser
2 port
250 g Tortellini Ricotta och Spenat
2 Cup Soup Knorr Blomkål & Broccoli
ca 3dl vatten
Ruccola
Salt
Peppar
Gör så här
I mitt fall fanns redan färdig Tortellini i kannan från gårdagen och på dessa hällde jag över Knorrs Cup Soup. För tillagning av Tortellini se föregående recept. Häll sedan vatten i bryggaren. Rör om och låt det ligga ett par minuter. Salta och peppra efter behag. Toppa med Ruccola.
Jättegott!
2 port
250 g Tortellini Ricotta och Spenat
2 Cup Soup Knorr Blomkål & Broccoli
ca 3dl vatten
Ruccola
Salt
Peppar
Gör så här
I mitt fall fanns redan färdig Tortellini i kannan från gårdagen och på dessa hällde jag över Knorrs Cup Soup. För tillagning av Tortellini se föregående recept. Häll sedan vatten i bryggaren. Rör om och låt det ligga ett par minuter. Salta och peppra efter behag. Toppa med Ruccola.
Jättegott!
Kommentarer
Postat av: Robert Aug
Katja - du är genialisk! Förstår du vilken guldgruva du sitter på här??? Jag ÄLSKAR det
Postat av: katja kock
haha KUL! ja jag ska bara lyckas hitta något sätta att komma åt guldet bara!
Postat av: sara p.
Höhöhö!
Äntligen har jag nåt vettigt att använda den till.
Trackback