Kaffekokarkokt korv med bröd



Ingredienser
2 port

2 korvar
2 korvbröd
1 l vatten
Senap
Ketchup
Ruccola
Salt

Gör så här
Häll vatten i bryggaren. Lägg korv i kannan. Låt stå. I mitt fall var korven fryst och jag lät den då ligga i ca 20 minuter. Lägg korv i bröd och häll senap och ketchup på ifall det önskas. Eftersom min ruccola aldrig vill ta slut serverar jag denna hyffsat delikata måltid tillsammans med vissen ruccola som med fördel bara kan petas åt sidan.
Hyffsat gott!






Kommentarer
Postat av: Nevlak

Hörru Katten, det stavas KetChup! Jag kan vara din korrekturläsare om du vill? ;)

2009-06-01 @ 10:20:27
Postat av: katten

tack! fixat..

2009-06-01 @ 13:48:41
Postat av: Anonym

Haha, älskar nedersta bilden. Verkar gå iland, det här, bra jobbat!

2009-06-07 @ 21:03:34
Postat av: HannaFindus

Ser rätt kul ut med korvarna nedpressade i kokaren!

2010-03-09 @ 00:20:41
URL: http://hannafindus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0