Panik i Stockholm

Okej. Vi kollar på bilden på packningen en gång till..

Vad saknas?

Kommentarer
Postat av: calle

soppa e schysst å underskattad!!



En tanke; potatis å purjosoppa? Brukar göras på mjölk eller grädde men kanske kan blanda med buljong (vatten å tärning) så att det inte bränner i botten- eller ÄH gör bara på buljong-kanske avsluta med smör. Salt å pepp.



kanske ha RIVEN rå potatis i så går den "fort" att koka, samt tunna ringar purjo. Asså jag har inte testat den här varianten det e bara infall



skölj purjon VÄL för det brukar vara massa sand i. skär purjon längs med nästan hela vägen igenom, å spola under kallvatten, lager för lager ( med rotsidan uppåt så inte sanden fastnar)



asså det tar längre tid att förklara än att göra.

i frankrike äter man den tom kall.



by the way din sida e cool so helst- det e punkmatlagning på hög nivå (på ett bra sätt) så f*ck alla som gör saker "rätt" å KAN grejer som att typ veta hur man gör i teve- SÅNT TJAFS!



2009-07-20 @ 00:22:50
URL: http://callesmat.bloggagratis.se
Postat av: kaffekokarkatten

tack för tipset!!

2009-07-20 @ 01:31:54
Postat av: calle

...förresten strunta i detdär sista, det var barnsligt å uppkäftigt skrivet

2009-07-20 @ 02:29:07
Postat av: calle

...förresten strunta i den där sista jag skrev, det var barnsligt å uppkäftigt

2009-07-20 @ 02:31:21
Postat av: Björn

underbart att se någon som lagar mat på SITT vis!!

kommer definitivt att skriva om detta i min blogg!!! kan bara hoppas att folk vill testa!!! en enda nackdelen som jag kan se är att soppan inte blir kokande.... en kaffe kokare blir c:a 86-90 grader, då dör inte bakterierna som kan finnas i fördan!! men vad gör man inte när köket inte finns!!!!



Lycka till, jag återkommer!!

2009-07-20 @ 08:03:38
URL: http://www.singelpappa.blogg.sew
Postat av: calle

bakterier dör visst- vid den temperaturen

2009-07-21 @ 02:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0