Panik i Stockholm
Vad saknas?
soppa e schysst å underskattad!!
En tanke; potatis å purjosoppa? Brukar göras på mjölk eller grädde men kanske kan blanda med buljong (vatten å tärning) så att det inte bränner i botten- eller ÄH gör bara på buljong-kanske avsluta med smör. Salt å pepp.
kanske ha RIVEN rå potatis i så går den "fort" att koka, samt tunna ringar purjo. Asså jag har inte testat den här varianten det e bara infall
skölj purjon VÄL för det brukar vara massa sand i. skär purjon längs med nästan hela vägen igenom, å spola under kallvatten, lager för lager ( med rotsidan uppåt så inte sanden fastnar)
asså det tar längre tid att förklara än att göra.
i frankrike äter man den tom kall.
by the way din sida e cool so helst- det e punkmatlagning på hög nivå (på ett bra sätt) så f*ck alla som gör saker "rätt" å KAN grejer som att typ veta hur man gör i teve- SÅNT TJAFS!
tack för tipset!!
...förresten strunta i detdär sista, det var barnsligt å uppkäftigt skrivet
...förresten strunta i den där sista jag skrev, det var barnsligt å uppkäftigt
underbart att se någon som lagar mat på SITT vis!!
kommer definitivt att skriva om detta i min blogg!!! kan bara hoppas att folk vill testa!!! en enda nackdelen som jag kan se är att soppan inte blir kokande.... en kaffe kokare blir c:a 86-90 grader, då dör inte bakterierna som kan finnas i fördan!! men vad gör man inte när köket inte finns!!!!
Lycka till, jag återkommer!!
bakterier dör visst- vid den temperaturen