Katlas Marshmallowssnickers.



Tid
Drygt 2 timmar

Ingredienser
1 dl sirap
½ burk jordnötssmör
1/4 dl socker
½ dl kokos
1 tsk vaniljsocker
½ l Kellog's special K
100 g mörk blockchoklad
Marshmallows

Gör så här
Värm sirap, socker och jordnötssmör i kannan i ungefär en halvtimme. Rör om lite då och då tills det blir en jämn och fin smet. Rör sedan ner vaniljsocker, kokos och Kellog's. Ta en sked och krossa röran. Lägg bakpapper i en form och häll ut alltihopa. Platta till smeten litegrann. Diska kannan och låt sedan chokladen smälta däri. Det går ganska fort, ca 15 minuter, eftersom plattan redan är ordentligt uppvärmd. Under tiden kan man klippa till små marshmallowsbitar. Häll över den smälta chokladen över smeten och toppa med de klippta bitarna. Ställ in i frysen och låt det stelna till.
Superdupermegabautagott!


Värm.


Dan lagar sina Snickers samtidigt. Han brände sin choklad lite(det gjorde inte jag).


Krossa grejset. Jämför denna bilden med den sista bloggbilden!!


Hälla på choklad.


Fota fina, riktiga bilder till boken.


Snickers tillagade på en riktig spis och Snickers tillagade i en kaffekokare. Vilka är finast?



Blogga.




Förresten!! Gå med i facebookgruppen HÄR!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0