Throwback Thursday - Ett av Kaffekokarkokbokens första recept
Våren 2009 satt jag där i mitt lilla studentrum och var så sjukt nöjd att jag lyckats slänga ihop det här:
Kaffekokarkokt korv med bröd
Ingredienser
2 port
2 korvar
2 korvbröd
1 l vatten
Senap
Ketchup
Ruccola
Salt
Gör så här
Häll vatten i bryggaren. Lägg korv i kannan. Låt stå. I mitt fall var korven fryst och jag lät den då ligga i ca 20 minuter. Lägg korv i bröd och häll senap och ketchup på ifall det önskas. Eftersom min ruccola aldrig vill ta slut serverar jag denna hyffsat delikata måltid tillsammans med vissen ruccola som med fördel bara kan petas åt sidan.
Hyffsat gott!
2 port
2 korvar
2 korvbröd
1 l vatten
Senap
Ketchup
Ruccola
Salt
Gör så här
Häll vatten i bryggaren. Lägg korv i kannan. Låt stå. I mitt fall var korven fryst och jag lät den då ligga i ca 20 minuter. Lägg korv i bröd och häll senap och ketchup på ifall det önskas. Eftersom min ruccola aldrig vill ta slut serverar jag denna hyffsat delikata måltid tillsammans med vissen ruccola som med fördel bara kan petas åt sidan.
Hyffsat gott!
Några dagar efter detta inlägg frågade Nyhetsmorgon om jag ville komma och kaffekokarlaga mat i direktsändning. Det smakade tydligen för jävligt enligt programledaren.
Kommentarer
Trackback