Kissarna och laserleksaken

Kissarna här har inlett ett litet samarbete med Bluebox och glädjen var stor här hemma när den blåa boxen dök upp i brevlådan. Den innehöll nämligen ett par olika kattleksaker. En av dessa behöll de själva och en ska vi tävla ut här i bloggen inom kort. Det var alltså det som bilden igår föreställde - en kattlaser "Frolicat BOLT"! Och inte en fleshlight, hopfällbar kaffekokare, ballong eller jesusbarnet från krubban i Nordstan (några av gissningarna på twitter och Facebook).
 
Till en början undersökte de, i samlad trupp (precis som de alltid gör till en början med nya saker), kattlasern. Iggy och Zappa började så smått att jaga den. Gucci råkade bli träffad av lasern på magen och försökte kraffsa bort den. Hon är så trög, den där tjockisen. Ganska snart började Zappa, precis som alltid, att flippa och hans lekande går överstyr. Detta resulterar, även det precis som alltid, i att de andra katterna får fly så att han inte råkar göra dem illa. Han började nämligen kasta sig hej vilt omkring här hemma efter lasern och sket väl i vilket om det var en annan katt, möbel eller prydnadssak i vägen. 
 
 
Zappa och laserleksaken - lika som bär (de har ju samma form ser du väl?).

Eftersom leken gick lite väl vilt till för Gucci hittade hon sin egna, nya favorit. Nämligen den blå lådan. Där satte hon sig och kollade på spektaklet på lagom avstånd. Men vet ni vilket as Zappa är? Hon satt nämligen nu precis i sin låda och tittade på Zappas skuttande. Men när lasern slocknade, vet ni vad han gör?! Jo! Han går till Gucci, och hennes låda, och biter Gucci i ryggen. Hon fräser och hoppar där ifrån. Då sätter sig Zappa i lådan!! Bara för att liksom.
 
Vad är det med katter och lådor?
Cat in box.
 
Haha, Zappa är skitrolig att titta på när han jagar lasern (har satt på den igen så att han håller sig sysselsatt och kanske skuttar bort lite av sin mage). Vänta, måste filma lite så du inte tror jag överdriver.
 
Så.
 
Såhär håller han på hela tiden: 
 
Perfekt julklappstips till din katt alltså! Har du ingen katt finns en massa andra tips på julklappar här hos Bluebox. Djurbabushkorna exempelvis är ju hur söta som helst.
 
Som sagt! En minst lika festlig kattleksak kommer att tävlas ut här i veckoskiftet. Håll koll på det och trevlig helg så länge!
 
Foto: Dan Sörensen.
 

Kommentarer
Postat av: Alice

Vilken spänst!!!!! Jag ska köpa en sådan till min katt med. Hon behöver oxå gå ner i vikt! :D

Svar: Lycka till med kattbantningen!
Katja Wulff

2012-11-30 @ 13:04:17
Postat av: INAMARINA-MAMMA-FRISÖR

Vilken underbart fin blogg du har. Tack för peppen hos bloggkommentatorerna! Kram på dig :)

Svar: Tack ska du ha! Och det var så lite så. :)
Kram!
Katja Wulff

2012-11-30 @ 13:20:53
URL: http://ina-marinas.blogspot.se
Postat av: Linnéa

alltså shit vad jag älskar er. jag flyttar in. det är okej va? östeuropa(rumänien) blir lätt lite grått såhärårs.

Svar: Välkommen!
Katja Wulff

2012-12-01 @ 19:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0