Våffeldagen!


Redan efter 30 sekunder i våffeltången är saken biff!

Hela receptet finnes här (med film dessutom). Och just det ja! Vad var det nu igen det där vecket i min armhåla ser ut som?
 
Hur du gör alldeles ljuuuvliga kaffekokarlagade vaniljvåfflor får du läsa om i Kaffekokarkokboken på sidan 99. 
 
Foto: Dan Sörensen.
 

Kommentarer
Postat av: Lotten Bergman

Jag läste alldeles nyss ett piffigt tips om att man ska koka sina ägg i vattenkokaren … och att det inte bara funkar utan blir jättebra! (Tio minuter efter klicket, är de perfekt hårdkokta. Sägs det.)

Svar: Ja, jag har testat det och det stämmer fint! Däremot andra ingredienser går inte riktigt lika bra att laga däri. Då är kaffekokaren mer mångsidig. ;)
Katja Wulff

2013-03-28 @ 17:56:21
URL: http://www.lotten.se
Postat av: Trollmamma

Kollade in det gamla inlägget, filmen funkar inte längre. Borttagen pga copyright violation eller nåt sånt. Synd, hade varit kul att se.
Berättade om din våfflade lövbiff för småtrollen, de blev mycket entusiastiska. Bara en fråga om tid innan lilltrollet snor storasyrrans våffeltång är jag rädd. =)

Svar: Vad konstigt, jag kan se den men bara om jag kollar på den direkt i inlägget.Jag har även bakat kanelsnäckor i våffeltången. Den luktar godare efter det än efter lövbiffen. Testar hen det istället kanske inte storasyrran blir lika sur. ;) http://kaffekokarkokboken.blogg.se/2012/october/kanelbullens-dag-i-ar-igen.html
Katja Wulff

2013-03-29 @ 10:24:40
URL: http://trollcafeet.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0