Någon som la märke till den skitcoola bruden med brädan i stan idag???

Ibland känner man sig bara så jäkla cool. Jag känner mig sjukt cool när jag går omkring med Dans kamera hängandes på axeln. Jag inbillar mig att alla tänker att "Wow, vilken cool och proffsig brud som går omkring där med värsta kameran." Jag kan knappt fotografera med den men skitsamma, det fattar väl inte folk som ser mig. Varför skulle man gå runt med en fet kamera på axeln om man inte kan fotografera?

Idag köpte han en ny bräda. Jag var snabb med att säga att jag kunde ta hem den eftersom han skulle tillbaka till sitt jobb. OCH HERREJÄVLAR VA COOL JAG VAR! En skateboard liksom??! Det är ju ännu coolare att gå omkring med en skateboard än en kamera. Vilken accessoar!!!! Jag var tvungen att gå in med Dans bräda i lite coola affärer och visa upp mig liksom medan jag låtsades att jag kollade på kläder. Och skor förstås. Så att alla som såg skulle tänka att "Åh, coola skejttjejen där kollar nya skejtskor som hon ska skejta i." När jag sedan satte mig på spårvagnen fick brädan ett helt säte för sig själv. Ingen skulle missa att jag satt där med den och var döcool. Jag satt där och var så jäkla cool att jag till och med glömde att betala på vagnen och höll på att skita ner mig när det kom på någon som såg ut som en kontrollant. Som tur var var det ingen kontrollant men antagligen hade jag inte fått böta ändå för att de hade tyckt jag var så förbaskat cool. Jag snubblade på vägen ut ur vagnen och det var ju förstås lite B, men i det stora hela var jag jääähävligt cool.

Nej, jag kan absolut inte skejta. Blir livrädd bara av att stå på en skateboard. Tur är väl det för hade jag kunnat skejta hade jag antagligen exploderat så cool jag hade varit.


Gissa vilken cooling som fick vara med och välja ut mönstret på brädan?


Kommentarer
Postat av: Jack

Coooool! för jefla snygg bräda på det också, måste doftat så mkt coolness om dig att folk stanna upp och tittade sig omkring bara därför

2011-04-06 @ 16:28:36
URL: http://jackuro.wordpress.com
Postat av: katja

Jack - Alltså folk föll typ ihop och dog när jag gick förbi. Så cool var jag.

2011-04-06 @ 16:33:01
URL: http://kaffekokarkokboken.blogg.se/
Postat av: fifi

Meh, du ÄR ju värsta coola bruden, du behöver inte Dans prylar!

2011-04-06 @ 16:40:25
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Ida

Vilket ballt mönster eller bild :)

2011-04-06 @ 16:52:11
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Claes Hall

Om du vill ha fotografpraktik så kan du hänga med mig på några jobb. Då kan du låna Canon EOS 1 mark 4. Jag klämmer på ett 300mm/f2.8

Är du cool då?

2011-04-06 @ 16:59:14
Postat av: Anonym

vad händer hos dig ikväll?:) kram!

2011-04-06 @ 17:37:22
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: Maria Blohm

Herregud, jag höll på att dö av all coolness när jag kikade in här. Vet inte om jag vågar träffa dig, nu när du är så cool...!



Iallafall, jag kommer nog in till stan det där datumet jag skrev till dig, och då tänkte jag att vi skulle kunna misshandla det här receptet lite:

http://www.bakahemma.com/wordpress/2011/04/08/favorit-i-repris-chokladcookie/



Plocka fram alla verktyg och bygglampor till dess!

2011-04-08 @ 08:45:46
URL: http://bakahemma.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0