Fiskpaket med fräsig pasta.



Tid
Ca 2 timmar

Ingredienser
1 fryst laxbit
1 Charlottenlök
Färsk Fettuccine med spenatsmak (den e grön!)
Sparris
Dill
Crème fraiche
Lime
Vitlök
Falksalt med citronsmak
Peppar
Olja
Aluminiumfolie

Gör så här
Ta en fryst laxbit och lägg den på en bit aluminiumfolie. Häll på olja, den hackade löken, persilja, peppar och Falksalt. Bädda försiktigt in allt i folien. Se till att det är ordentligt tätt. Lägg ner paketet i kannan, häll vatten i bryggaren och sätt igång kaffekokaren. OBS! Fyll inte bryggaren helt med vatten då kokar det över! Efter att det puttrat i 20 minuter häll av vattnet och fyll på med nytt. Detta för att den frysta fisken kylt ner vattnet en smula. Låt sedan stå i ytterligare 40 minuter. Under tiden kan såsen tillredas. Det är jätteenkelt. Bara rör ihopa Crème fraiche med rivet limeskal, vitlök och limesaft. Klart! När även fisken är klar låt den då ligga kvar i folien. Detta är ju jättefiffigt för däri håller den värmen medan spenatpastan kokas upp. Den ska koka i 10 minuter. Vill man förresten salta vattnet kaffekokarstyle ska man inte salta det direkt i kannan utan lägga det i filtertratten innan vattnet har börjat bryggas! Jaja.. Häll sedan av vattnet i vasken och pastan på en tallrik. Packa upp fisken och lägg den därpå med. På med såsen sen. Servera med sparris. Garnera med dill, lime och fint, gult citronsalt.
Jättegott!


Fixa fiskpaketet.


Falksalt med citronsmak.


Koka fiskpaketet.


Koka fräsig pasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
dansorensen

Visst gillar du Kaffekokarkokboken?

RSS 2.0